ÇORUM / SUNGURLU - TOKİ Necip Fazıl Ortaokulu

03643120096
Akçakent Mah.8088 Sok.No15 Sungurlu/Çorum
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını temel alan, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, teknolojiyi yakından takip eden, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini çekinmeden ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.
Misyon
TOKİ Necip Fazıl Ortaokulu olarak toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, eğitim öğretim etkinliğini sevgi ile yürüten, başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine ve teknolojik ilerlemeyi takip etmekle artacağına inanan, eğitim öğretimin etkin olarak yürütüldüğü bir çevrede, bilimsel ve kültürel faaliyetlerin yakından takip edildiği bir okul olmaktır.
Başarılar
Grekoromen güreşte 66 kiloda Çorum il birinciliği. Voleybol küçük erkekler çorum il ikinciliği. tekvando yıldız kızlar çorum il üçüncülüğü.
Biyoloji Laboratuvarı :1
08:30 15:30
Yaya, özel veya ticari araçlarla ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Sungurlu, İç Anadolu´da Çorum ilinin yönetim sınırları içinde yer alan bir ilçedir. Karadeniz ile başkent arasında yer alan otoyol üzerinde olması nedeniyle ilçe merkezi gelişmiş olup aynı zamanda Çorum ilçeleri arasında da en fazla merkezi nüfusa sahiptir.
Çorum İl Merkezine 72 km, ilçe merkezine 1,5 km. uzaklıktadır.