ÇORUM / SUNGURLU - TOKİ Necip Fazıl Ortaokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI E-TWINNING SAFER INTERNET DAY (GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ)

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ferhan KARAMAN öderliğinde E-Twinning projesi kapsamında Güvenli İnternet Günü etkinlikleri düzenlendi. Projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

SAFER INTERNET DAY- eTwinning Projemiz

SAFER INTERNET DAY

WELLBEING IS SAFETY

We have done some works on e-Security in our eTwinning Project called ‘ MY WORD MY WORLD ’ whose founders are Nazik YÜRÜK and Anna MEMANİSHVİLİ and conducted by Ferhan KARAMAN

We did a collobarative task with all partners at first, each pupil said a slogan and we shot a video. The teacher on duty united all videos .

Next , our school’s  English Teacher (Ferhan KARAMAN ) showed the slides and videos about e-Security to the students.

Then, all partners and students joined the webinar titled ‘SAFE USE OF THE INTERNET’ prepared by official account ‘esafateylabelturkıye’ for safe internet day.

Finally we have created a school board with students for that day.

In summary, all these activities we have done with students is useful for students’ managing their online well-being. Wellbeing is safety.

Project Name   MY WORD MY WORLD

Romania

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ

REFAH GÜVENLİKTİR

Kurucuları Nazik YÜRÜK ve Anna MEMANİSHVİLİ olan olan ve okumuzda İngilizce Öğretmenimiz Ferhan Karaman tarafından yürütülen ‘ MY WORD MY WORLD’ adlı eTwining Projemizde e-Güvenlik konusunda bazı çalışmalar yaptık.

İlk başta tüm ortaklarla ortak bir çalışma yaptık, her öğrenci bir slogan söyledi ve bir video çektik. Görevli öğretmen tüm videoları birleştirdi.

Daha sonra okulumuzun İngilizce Öğretmeni Ferhan Karaman e-Güvenlik ile ilgili slayt ve videoları gösterdiler.

Ardından güvenli internet günü için ‘esafateylabelturkiye’ resmi hesabı tarafından hazırlanan ‘İNTERNETİN GÜVENLİ KULLANIMI’ konulu webinar’a tüm ortaklar ve öğrenciler katıldı.

Sonra güvenli internet günü için öğrencilerden oluşan bir okul panosu oluşturduk.

Özetle, öğrencilerle yaptığımız tüm bu aktiviteler öğrencilerin çevrimiçi refahlarını yönetmeleri açısından faydalıdır. Refah güvenliktir.

14-02-202414-02-2024

Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 16:09 - Görüntülenme: 67